Η
HotelTeam
NOT A HOTEL?
Follow Us

Search

Υπηρεσίες
  -  Υπηρεσίες
Hotel and Villas Websites - Templates

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η ύπαρξη ιστοσελίδας για τουριστικά καταλύματα  αποτελεί ένα βασικό παράγοντα στην τόνωση του κύρους, την αύξηση της φήμης μιας επιχείρησης και  προώθησης των υπηρεσιών της.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή responsive ιστοσελίδας, με σύγχρονο design υψηλής αισθητικής, φιλικό προς κινητά, SEO friendly, εύκολο στη χρήση και ταχύτατο στην ανταπόκριση, ειδικά σχεδιασμένο για τουριστικά καταλύματα.

Παρέχουμε ακόμα την δυνατότητα απόκτησης ενός πλήρη οδηγού της Κρήτης, με φωτογραφίες, περιγραφές προορισμών και διαδραστικό χάρτη καθώς και του δικού σας booking system, ανάλογα τις απαιτήσεις και το μέγεθος του καταλύματός σας.

Social Media

Τα social media είναι πλέον ένας τρόπος ζωής για τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας τα απαραίτητα εργαλεία για κάθε τουριστική επιχείρηση. Εκεί είναι οι μελλοντικοί σας πελάτες, κι εκεί θα πρέπει να βρίσκεστε κι εσείς!

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση social media (συγκεκριμένα Facebook, Instagram, Youtube, Google My Business, Tripadvisor, Pinterest) καθώς και την δημιουργία μοναδικού περιεχομένου.

Εγγυόμαστε την σταδιακή αύξηση των ακολούθων που πραγματικά ενδιαφέρονται για την επιχείρησή σας, την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησή σας, την αναβάθμιση της εικόνας του brand σας οπτικά και λεκτικά, την οικοδόμηση εμπιστοσύνης με το κοινό καθώς και την προσέλκυση μελλοντικών πελατών.

Hotel and Villas Websites - Templates

Digital Advertising

Η διαφήμιση στο Internet ή Digital Advertising έχει αναπτυχθεί ραγδαία και αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της διαφημιστικής δαπάνης παγκοσμίως.

Αναλαμβάνουμε το στήσιμο και την διαχείριση των διαφημιστικών εκστρατειών στο Facebook και το Instagram καθώς και την βελτιστοποίηση τους. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των  Facebook Ads και βασικό μέλημα της ομάδας μας είναι το στοχευμένο κοινό. Το Facebook παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία προκειμένου να στοχεύουμε ακριβώς τα άτομα που ενδιαφέρονται, με βάση τα γεωγραφικά, δημογραφικά στοιχεία ή ακόμα και με βάση τα ενδιαφέροντά τους, με απώτερο σκοπό την δημιουργία  δυνητικών πελατών. Ακόμα ένα θετικό είναι τα μετρήσιμα και άμεσα αποτελέσματα. Αυτό σημαίνει ότι ανα πάσα στιγμή μπορούμε να τροποποιήσουμε τις καμπάνιες, ώστε να πετύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Γνωρίζοντας τις δυνατότητες που προσφέρει η Google, δημιουργούμε εξατομικευμένες καμπάνιες. Με την Google Ads, διαφημίζουμε την επιχείρησή σας, στους πελάτες ακριβώς την στιγμή που αναζητούν τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Branding

Το Branding είναι αυτό που είσαι και δείχνεις στην αγορά. Η διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό είναι το πρώτο μέλημα ενός νέου εταιρικού brand.

Αναλαμβάνουμε την διαμόρφωση του brand σας, ακολουθώντας μια ολοκληρωμένη στρατηγική, ταιριαστή στη φιλοσοφία της επιχείρησής σας. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε την ονοματολογία της επιχείρησης, τον σχεδιασμό των οπτικών μέσων της ταυτότητας της εταιρείας (λογότυπο, επαγγελματική κάρτα, διαφημιστικά φυλλάδια, κ.α.), την εύρεση του tagline καθώς και το ύφος της επικοινωνίας.

Hotel and Villas Websites - Templates
Hotel and Villas Websites - Templates

Email Marketing

Το email marketing ή αλλιώς μαζική αποστολή email είναι ένας εξαιρετικός και από τους πιο οικονομικούς τρόπους προώθησης των υπηρεσιών της επιχείρησής σας.

Μια επιτυχημένη καμπάνια email marketing σας εξασφαλίζει την πρόσβαση στους υπάρχοντες και πιθανούς πελάτες σας καθώς και την άμεση ενημέρωσή τους για τα τελευταία νέα και τις ειδικές προσφορές της επιχείρησής σας.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη στρατηγική μιας προσαρμοσμένης καμπάνιας email marketing από τον σχεδιασμό εώς την παρακολούθηση και την αναφορά της απόδοσής της, με στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή της επιχείρησής σας και την αύξηση των κρατήσεών σας.

Φωτογραφία & Βίντεο

Οι φωτογραφίες ενός ξενοδοχείου, βίλας και τουριστικού καταλύματος κάθε τύπου είναι η πρώτη εντύπωση που θα έχει ο επισκέπτης για την επιχείρησή σας. Η εξειδικευμένη μας ομάδα, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και κατέχοντας εμπειρία 15 χρόνων, δεσμεύεται να την κάνει αξέχαστη.

Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική φωτογράφιση και αεροφωτογράφιση του τουριστικού σας καταλύματος, ταξιδεύοντας τους υποψήφιους πελάτες στον δικό σας χώρο μέσα από εντυπωσιακές φωτογραφίες κορυφαίων προδιαγραφών και εξαιρετικής αισθητικής.

Η ομάδα μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στο βίντεο, τον πιο επιδραστικό τύπο περιεχομένου για τους ταξιδιώτες. Αναλαμβάνουμε λοιπόν και την παραγωγή βίντεο υψηλής ποιότητας του τουριστικού σας καταλύματος, αναδεικνύοντας όλα τα σημεία που το κάνουν να διαφέρει και δημιουργώντας αξιοπιστία με το κοινό σας και την καλύτερη δυνατή αίσθηση της εμπειρίας που προσφέρει η επιχείρησή σας.

Hotel Websites And Photography